Slektdatabasen

Slekter fra Vestlandet

Våre forfedre

 

Slektdatabasen

 

Påloggingsinfo om slektdatabasen

 

Viser til siden INFO

 

For å få logge seg på slektdatabasen, må det sendes inn skjemaet "Be om brukerkonto". Dette skjemaet skal fylles ut i sin helhet.

 

Når jeg har mottatt skemaet sender jeg ut et kontonr. der årsabonementet kr. 350.- skal betales inn til, når beløpet er registrert på min konto vil jeg sende dere brukernavnet og passordet og deretter kan dere logge dere på.

 

Jeg håper at dere som vil ha tilgang til slektdatabasen er seriøse og ønsker tilgang. Jeg gir ikke tilgang til noen før årsabonementet er betalt

 

Jeg må be alle som ønsker tilgang til slektdatabasen om å sende meg en

e.post henryped@infranord.no

om dette når dere har sendt inn skjemaet "Be om brukerkonto". Dette grunnet at det er ikke bestandig jeg får varsel om dette.

 

Dersom det er noen som synes at et årsabonement på kr. 350.- er mye penger, så kan jeg opplyse at databasen er nå på ca 26000 navn og den er oppbygd gjennom en tidsperiode på ca 20 år, så det er mange tusen timer foran Pc. Så kan kanskje noen si at det har vært en hobby, ja det har det vært og en veldig inntresant og spennende hobby også, men det er dermed ikke inforstått med at jeg publiserer min hobby uten et lite vederlegg lengre.

Dessuten koster det penger for meg å ha dette nettstedet oppe, man får ikke nettsted gratis lengre. Jeg har også betalt for slektprogrammer som jeg bruker.

 

Så til dem som ikke ønsker tilgang til min database så er da selvfølgelig forskning på egen hånd et alternativ, en spennende og inntresant hobby.

 

 

Dere får nå tilgang til førsteside i slektdatabasen ved å klikke denne linken: Slektdatabasen

 

Nettstedet er Henry Pedersen sin eiendel og med henvisning til ånsverkloven er all kopiering og utskrifter ikke tillatt uten samtykke fra netteier.

Brudd på dette kan føre til erstatning og straffeansvar.